Thursday, 27 December 2012

budak baru blogspot.

hai korang yang kacak lagi hensem gila tu. taknak say hi kat budak baru blogspot ni ke ? serius aku memang gila baru ni. template pon cikai habis. almaklumlah korang punya template kemain tempah menempah lagi . haku? nan hado. semua yang ada kat template designer tu aku kebas je. lantak ah buruk ke yedak?

lagi satu ,kalau rasa macam nak baca entri yang seterusnya, tolong jangan mengharap entri yang best gila. best sikit pon gerenti kau takkan pernah dapat .aha sebab apa tu ko pikir sendirik lah yek abang akak semua. umo aku 17. namaku semah. boleh diterima tak jadik gepreng korang ni? yang keempat belas pon diri ini sanggup hihi.

15 comments:

Hans said...

hahahaha
yer ker baru nih?

dhiera said...

hai hai..
macam dah biasa dgn dunia blogging je?

missSenget said...

hai namamu semah..!

wakaka.. apesal aku x rs pn ko budak baru..?

letak ah widget follower..i folo u..u folo i..ekeke..

onie said...

eheemmmmmmmmmmmmmm.....tah2 ada blog kedua ketiga keempat kelima dan seterusnya tak?haha

Konspirasi Juruterer said...

Hahaha gaya tulis dah lama.

MizzTina said...

xmcm bru pun.. msti blog je yg baru.. betul dak?

aimi adilah said...

ahahahahha terbaik =)

gdsbnga said...

Hahahahaha hai budak baru blogspot .
Maaf gua bukan lesbo :p

Hans said...

hahahaha
blog baru tapi penulisnya dah lama berblog
kan?

zila manaf said...

haaa cetus kontobesi letew....

Wadi AR said...

elehhh, tipu je ni.





*tumbuk kang!*

Syazana Zainn said...

blog je baru ye dak?

macam dah biasa menaip je ni :D

Syazana Zainn said...

ehem ehem

"On Blogger since July 2010"

:)

namaku semah. said...

alahai korang, bagi semangat blogging aku jatuh lah haha. aiyoo memang lah since 2010 tapi entri haprak pon tadak broo.

kay_are said...

macam bukan baru je.. pura pura jadi baru kot ni.. hmm..