Friday, 28 December 2012

tolong ajar aku bro.. jadik blogger baru .

musykil sungguh hati ini... *siap carik kat google betul ke ejaan musykil aku tu ahaks!

blogger otai, gi mana dong mau nulis gayak newbie? gua bingung sihh . aha ambik kau bingung ke bangang tu sampai ke indon aku pergi . tapi serius korang, blog memang aku bukak 2010 tapi entri kosong kot . style aku tulih aku memang gini dahtu aku bukak twitter facebook bagai korang ingat stalk jantan jantan seksi tak berbaju je keww. saya update status la waks hikshiks. jadiknya style menulis itu *wujud ke?* terbawak-bawaklah ke blog miskin ni. serius miskin. widget follower pon aku taktau nak carik mana. maksalahnya ada ke makhluk nak follow blog miskin ni . kesat hingus hijau meleleh.

k. bai

10 comments:

the malay male said...

tulis je apa yg ko nak tulis

mie said...

xpe..
slow2 cuba pelajari..
eehehhee

dhiera said...

kena tahu apa nak tulis. nak tambah widget pegi dekat layout

missSenget said...

jgn buat cerita sedih sgt awal2 tahun baru ni..kah3

kay_are said...

pelan pelan kayuh je.. nanti lame2 ok r tu.. widget follower tu memang betul tak reti letak ke main2 je ni? @.@

Hans said...

hahahaha
yolah tu
lakonan jer nih
hahahaha

Syazana Zainn said...

iyewla tu..

propa je uols ni :D

p/s: selalu aku sound je newbie untuk buang komen verification tu tp memandangkan ko ni mcm dah biasa blogging tak jd nak sound. haha

zila manaf said...

dah tuh gi google jela...google kan cikgu terbaik hahaha

Princess Nusy said...

hahaha..sempoi je..xpe..asalkan bahagia.. ^^

Hazmin Hamudin said...

tulis je apa yang nak tulis. Jangan dibiarkan kosong je..